Menú
GEGANT

Drakofarra

Data Divendres 2 de novembre
Hora 21h30
Lloc d'inici Escales de la Catedral
Lloc final La Copa

La Bruixa de la Catedral serà l'encarregada d'invocar el drac de l'apocalipsi, el Beatusaure, per portar la festa a la Ciutat de Girona. El nostre drac, acompanyat enguany pel Petit Drac Major, sortirà de la Catedral per acompanyar els gironins i les gironines cap a les Barraques amb l'ajuda dels Diables de l'Onyar. 

Els versots que la Bruixa fa servir per convocar el Beatusaure, aquest any també els pots fer tu a través d'un concurs organitzat per Fal·lera Gironina i els Diables de l'Onyar. Podràs trobar les bases del concurs a les nostres Xarxes socials (Twitter, Facebook, Instagram o Youtube - @fgironina). 

Un cop acabat l'espectacle de les escales de la Catedral, en el que els personatges gironins es troben amb escenes de l'actualitat, començarà el Correxuixos!!! Pots aconseguir els tiquets a l'acte de Toc de Rams, a la Barraca de Diables de l'Onyar o a la barraca de Fal·lera Gironina.

Recorregut: Escales de la Catedral, Carrer de la Força, Plaça de l'Oli, Cort Reial, Carrer Argenteria, Pont de Sant Agustí, Plaça Independència, Carrer Canalejas, la Copa. 

 

*Esdeveniment col·laborador amb la Festa Major dels 4 Rius: La Briuxa ha de dir els versots, però el poble és l'encarregat de fer-los. Us demanem que escriviu un versot i ens l'envieu per Twitter o Instagram etiquetant-nos (@fgironina) i posant el hashtag amb el vostre riu (#onyar #ter #galligants #güell). Els versots seleccionats seran llegits per la Bruixa i puntuaran pel seu riu! Molta sort a tots!

Format dels versots: Petita estrofa de 4 versos amb una rima encadenada (ABAB) i amb la voluntat de fer mofa o sàtira de l'actualitat.